woensdag 5 juni 2013

Lovea BIO biologische Sun Spray Kids


Lovea BIO biologische Sun Spray Kids SPF 50, zonbescherming speciaal voor jou getest

Het aantal mensen dat lijdt aan de kwaadaardige huidkanker is de afgelopen tien jaar met de helft gestegen. Volgens de deskundigen komt de ziekte steeds vaker voor, omdat we steeds vaker en langer in de zon zitten. Een deel van de huidkanker kan worden voorkomen door o.a. verstandig in te smeren.

Wat we ook vaker horen zijn de verontrustende berichten rondom chemicaliën in conventionele zoncosmetica. Om mij kind goed te beschermen tegen de zon met een goede zonbescherming heb ik ervoor gekozen om voor iets biologisch te kiezen.

Sinds kort kunnen wij op de Nederlandse markt France biologische zonnelijn van Lovea Bio vinden. Deze natuurlijke, minerale producten ter bescherming tegen UV- straling staan garant voor veilig en gezond bruinen en genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

Wat maakt Lovea BIO uniek?

Lovea BIO is 100% natuurlijk en biedt zonbescherming op basis van minerale filters i.p.v. chemische filters zoals het geval is in conventionele zonproducten. Lovea BIO voldoet aan de allerhoogste Europese SPF eisen en is voorzien van het CosmeBIO en ECOCERT keurmerk. Lovea BIO is vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en - parfums. Bovendien wordt er GEEN gebruik gemaakt van nanodeeltjes. Hierdoor is Lovea BIO zacht en veilig voor de huid en staat het garant voor 100% veilig zonnen.

Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

• LOVEA BIO, veilig dankzij uitsluitend minerale zonnefilters
• Een directe bescherming, zonder witte waas, voor de hele dag

LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50

De tere huid van kinderen vraagt om een hoge UV- bescherming. LOVEA BIO Spray Kids met SPF 50 is voorzien van een vrolijk Disney design. Deze handige spray beschermt de huid van kinderen op een veilige wijze tegen zowel UVA- als UVB- straling. De spray bevat hiervoor een 100% natuurlijk, mineraal zonnefilter op basis van titaniumdioxide. De waterbestendige formule is vrij van synthetische parfums en bevat geen parabenen of nanodeeltjes.


Hierdoor is Lovea BIO zacht en veilig voor de huid en staat het garant voor 100% veilig zonnen.

Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

• LOVEA BIO, veilig dankzij uitsluitend minerale zonnefilters
• Een directe bescherming, zonder witte waas, voor de hele dag

 Lovea eigen ervaring!

Ik heb geluk gehad om zo een geweldige zonnebrand crème (Lovea SPF 50 Spray KIds) te mogen testen voor mijn kind. Het is echt een geweldige bescherming voor je kind. Ik vind het vooral fijn dat deze crème zo lekker dun is, hij verdeelt snel en makkelijk. Vooral voor ongeduldige kinderen is het ideaal want het smeert heel snel weg. In het begin is het lichtjes vettig maar dat is heel snel weer weg. Het mooie aan is, dat het ook voor een eczeem huid is! Mijn kind heeft een daardoor gevoelige huid, tot nu toe kreeg hij van elke zonnebescherming uitslag. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen en ik ben er erg blij mee.  Ik raad het echt iedereen aan, het is een reddende engel voor de huid van je kind! 

Voor het smeren
Meteen na het smeren


Geen opmerkingen:

Een reactie posten